Frågor och svar

Beställning

Hur går jag tillväga för att beställa?

Du beställer enkelt i vår onlinebutik. Där väljer du den eller de produkter du önskar köpa. Därefter fyller du lätt som en plätt i texten i våra textmallar och skickar över filen tillsammans med eventuella foton av teckningarna till order@barnteckningar.se. Om filen blir väldigt stor rekommenderar vi att du istället för att maila, använder dig av vår samarbetspartner wetransfer.com. Det är allt du behöver göra. Vi tar sedan över och redigerar bilderna, layouten och trycker därefter produkten som sedan skickas hem till dig inom 15 arbetsdagar. Läs om de enkla stegen här. 

 

Kan jag fotografera teckningarna med min mobilkamera?

Ja, det går oftast fint. Slutresultatet är alltid beroende på kvaliteten på bilderna men fotograferar du teckningarna i bra ljus och ser till att teckningarna inte är skrynkliga så brukar det gå gå alldeles utmärkt. 

 

Hur skickar jag över material till er?

Du kan maila till order@barnteckningar.se. Om materialet är stort är det enkelt att skicka över via filöverföringstjänsten wetransfer.com. Du väljer dina filer och anger order@barnteckningar.se som adress för överföringen. 

 

Jag skulle vilja att ni fotograferar mitt material, går det?

Det går fint. Du kan skicka material till oss istället så sköter vi fotograferingen och skickar tillbaka originalteckningarna till dig. Vi debiterar 25 kronor per bild. Du skickar materialet till Barnteckningar Sverige AB - Lommavägen 19 - 245 62 Hjärup. Tänk på att förpacka de små dyrgriparna väl så att inget skadas i postgången. 

 

Jag har en egen idé som jag skulle vilja göra med mitt barns teckningar. Kan ni hjälpa mig?

Vi tycker att det är jättekul om vi kan hjälpa till att skapa helt nya minnesprodukter, så har du en idé men inte ser produkten i vår shop så hör av dig - självklart hjälper vi dig om vi kan! Följ oss gärna på Instagram och Facebook där vi postar inspiration och idéer. 

 

Leverans

Hur lång leveranstid är det?

Vi levererar normalt varan inom 15 arbetsdagar. Vid längre leverans meddelas du och har rätt att häva köpet. 

 

Går det att beställa och leverera som present på en annan adress?

Det går absolut. Du anger detta i beställningsformuläret. Har du frågor så maila oss på info@barnteckningar.se så löser vi det. 

 

Betalning

Hur fungerar det att betala med PayPal?

PayPal har en användarvänlig betalningslösning där du som kund betalar på samma sätt som vid de flesta e-handelsköp. Du anger dina kortuppgifter och följer instruktionerna. Har du frågor så kontakta oss på info@barnteckningar.se så återkommer vi så snart vi kan. 

 

Jag har inget PayPal-konto, kan jag inte betala med kort då?

Ja då, det går fint. PayPal hanterar alla våra nätbaserade betalningar och du kan enkelt betala med VISA eller Mastercard. PayPal hanterar tryggt och säkert betalningarna och vi på barnteckningar.se ser inte dina kortuppgifter.

 

Kan man betala med faktura?

Absolut, att betala med faktura är enkelt. Du får din faktura i samband med leveransen och betalar därefter inom 15 dagar. Fakturaavgiften är 19 kronor. För ytterligare detaljer kan du titta på våra betalningsvillkor.