Villkor

 

Order

Du som kund har genomfört din order så snart du genomfört samtliga steg i beställningsprocessen och mottagit en orderbekräftelse från barnteckningar.se. Genom att fullfölja processen och skicka in material till produkten, godkänner du som kund dessa allmänna villkor

Rak linje

Villkor

Efter genomförd beställning skickar du som kund in materialet till oss, vi rekommenderar att ni använder filöverföringsfunktionen wetransfer.com men självklart går det även bra att skicka in det via mail, ni gör det då till adressen order@barnteckningar.se. 

barnteckningar.se förutsätter att kunden har äganderätten till allt material som sänds in. Skulle material som skickas in bryta mot upphovsrättslagen ansvarar kunden för detta. barnteckningar.se har äganderätten till den slutliga redigerade bilden och har rätt att använda denna i marknadsföring och liknande aktiviteter. 

Rak linje

Betalning

Betalning kan ske på ett flertal olika sätt där du som kund väljer det som passar dig bäst. barnteckningar.se erbjuder via samarbetsparten PayPal möjlighet till kortbetalning med VISA eller Mastercard. Då all kortbetalning sker via PayPal har barnteckningar.se inte tillgång till dina kortuppgifter, du samtycker dock till PayPals användarvillkor när du betalar med kort.  Du kan också betala med hjälp av direktöverföring via swish till angivet nummer samt fakturabetalning. 

Rak linje

Faktureringsvillkor

Vid betalning via faktura har du alltid 15 dagars betalningstid och fakturan skickas tillsammans med leveransen av produkten. En fakturaavgift på 19 kronor debiteras. Vid försenad betalning debiteras även en påminnelseavgift på 39 kronor och dröjsmålsräntan för perioden uppgår till 8 % plus gällande referensränta. Om ingen betalning genomförs kan barnteckningar.se bli tvungna att skicka ärendet till inkasso där det kan komma att tillkomma ytterligare kostnader.

Rak linje

Leveranstid

barnteckningar.se ansvarar för att den beställda varan i normalfallet ska skickas inom 15 arbetsdagar. Om det finns behov för en förlängd leveranstid ska du som kund få information om detta och ha rätt att häva köpet. Alla leveranser sker med PostNord och deras leveranstid påverkar därför också när du får hem din vara. barnteckningar.se gör alltid sitt yttersta för att produkterna ska tillverkas och skickas så snabbt som möjligt.

Rak linje

Garanti

Eventuella synpunkter på produkten ska skickas in till barnteckningar.se inom två veckor från att produkten levererats. Vi förstår att kraven är höga och kommer att göra vårt yttersta vid redigering och produktion för att se till så att produkten håller önskad kvalitet. Vi vill dock göra dig uppmärksam på att kvaliteten och upplösningen på det inskickade materialet spelar en avgörande roll.

Rak linje

Sekretess

Sekretessen är viktig för oss men för att genomföra köpet behöver vi ett antal uppgifter från dig, det handlar till exempel om kontakt- och leveransuppgifter och vissa uppgifter i samband med betalning, vilka varierar med valet av betalningsmetod. barnteckningar.se behandlar dina personuppgifter med sekretess. Vi använder dina uppgifter för att genomföra köpet och för marknadsföring där vi önskar hålla dig uppdaterad om förändringar eller produktnyheter via vårt nyhetsbrev. Vid behov kan vi komma att dela dina kontaktuppgifter med samarbetspartners som exempelvis är involverade i tillverkningen av din produkt eller vid eventuell försäljning eller föreslagen försäljning av bolaget eller dess verksamhet.  Vi utelämnar aldrig några personuppgifter till tredje part, det vill säga till andra företag, i annat fall än de som angivits ovan.

Rak linje

Vid frågor eller synpunkter, ta kontakt med oss ?.

t--nker-hj--rta3

 

PRODUKTER

Butik
Minnesböcker – teckningar
Minnesböcker – citat
Minnestavlor
Sagt om våra produkter
Förskolor

 

INSPIRATION

Textmallar
Tips 
Inspirationsbilder

 

OM OSS

Kontakta oss
Villkor
Frågor och svar
Om cookies